Beruby.com 'a Üye Ol Anında 1 TL Kazan Min Ödeme 1 TL Paypal Ödeme Kanıtlı


Merhaba arkadaşlar,  Size bu konuda beruby ile nasıl para kazanacağınızı anlatacağım. Sitede ücret ödeyerek ve ücret ödemeden kazanabileceğiniz 2 çeşit yöntem bulunuyor.
beruby.com - Güne biriktirerek başlayın


1. Sistem işleyişi temeli sizin internette yaptığınız faaliyetlerden, harcamalardan sizlere komisyon vererek normalde yapacağınız alışverişlerden biraz indirim kazandırmak. Mesela bu site aracılığıyla girip bazı sitelerden alışveriş yapınca yüzdelik kazanç sağlıyorsunuz.  Teknosa %2, Darty %4, Çiçek sepeti %15 En moda %7.5  Daybuyday %6 gibi 200 den fazla sitede geri ödemeli kazanç sunuyor. Ayrıca davet ettiğiniz kişinin ilk alışverişinden sizde 10 TL kazanıyorsunuz.

2. Ayrıca site içinde siz hiç ödeme yapmadan tıklama yaparak ya da farklı sitelere üye olarakta para kazanabilirsiniz. Probux, clixsense, twickerz gibi PTC( sitelere tıklayarak kazanma) sitelerinden daha iyi kazanç sağlıyor ve süre beklemek yok siteyi açıp hemen kapatabilirsiniz.  Site ziyareti için 0.1 , 0.08 , 0.2 , 0.01 gibi ücret veriyor.  Sitelere üye olmak için 0.3 , 0.26 , 0.50 gibi ücret veriyor. Bazı site ziyaretleri ve kayıtlar için para hemen hesabınıza geçmez orada ne kadar sürede geçeceği yazıyor, ama kesin geçer.

*Bazı sitelerdeki ürünlerin sıcak fırsatların tanıtımını yapıyor. Ucuza bir şey denk gelirse alabilirsiniz.
*Bazı alışveriş sitelerine ait olan hediye çeki, kuponları da ücretsiz olarak veriyor. Örneğin;

*Minimum ödeme limiti 1 liradır.Paypal mevcuttur. Herhangi birinin referans linkiyle üye olduğunuzda 1TL hediye veriliyor.  

Ödeme Kanıtı:
Deneme amaçlı başta verilen 1 TL mi hesabıma çektim. 2 günde hesabıma yollamışlar.



Sizde hemen üye olup 1TL’nizi alabilirsiniz.
Referanslı Link:       http://tr.beruby.com/promocode/uwp0RI
Referanssız Link:    http://tr.beruby.com/

Hiç yorum yok: